My CMS

Hydraulistics. Handelen met voorkennis.

> Pijpfittingen

Snijringkoppelingen conform DIN2353

De snijringkoppelingen conform DIN2353 van EATON Walterscheid, ook wel WALPRO koppeling genoemd dankzij zijn speciale PROfielring, is de enige koppeling op de markt die zich electronisch gestuurd laat eindmonteren.

De WALPRO profielring kenmerkt zich door axiale stijfheid gecombineerd met radiale flexibiliteit. De axiale stijfheid garandeert een zeer precies “insnijden” en dankzij de radiale flexibiliteit wordt de buis optimaal omklemt. Dit resulteert in een absoluut lekdichte verbinding onder alle bedrijfsomstandigheden. Zeer hoge druk belastbaarheid, ook bij drukimpulsen.

Met name dankzij zijn unieke axiale stijfheid laat de ring zich perfect “eindmonteren”. Deze manier van montage zorgt voor een zeer duidelijke en eenduidige feedback aan de gebruiker. Kwaliteit en de repeteerbaarheid hiervan zijn zo gegarandeerd.

Standaard voorzien van de zeer hoogwaardige oppervlakte bescherming Guardian Seal. 100% zink en nikkelvrij. Zeer lage wrijvingscoëfficiënt tijdens montage.

EATON Walterscheid snijringkoppelingen zijn 100% lekvrij, eenvoudig te monteren, geschikt voor oneindige herhalingsmontage.
Voor machinale montage kunt u gebruik maken van de volledig electronisch gestuurde eindmontage machine die de snijring volledig insnijdt.

Specificaties

Type Grootte Serie Werkdruk Keur
WALPRO snijringkoppeling 06 - 42 mm Licht 500 - 250 bar Lloyds, BV, DNV, ABS, GL etc.
WALPRO snijringkoppeling 06 - 38 mm Zwaar 800- 420 bar Lloyds, BV, DNV, ABS, GL, etc.

Services

Alle koppelingen van EATON zijn standaard voorzien van Guardian Seal. Dé oppervlakte bescherming voor de meest agressieve toepassingen.

Voor het downloaden van 3D-CAD tekeningen klikt u hier.