My CMS

Hydraulistics. Handelen met voorkennis.

> Machines en Gereedschappen

Electronisch gestuurde snijring eindmontagemachines MEG-R6 en M-R7

De electronisch gestuurde snijring EINDmontagemachines MEG-R6 en de opvolger de M-R7 van EATON zijn uniek in hun soort. De machine perst een WALPRO snijring volledig op de pijp. Dit in tegenstelling tot een VOORmontage machine, welke de snijring “slechts”  voormonteert. De eindmontage, de meest zware en moeilijkste fase van het montageproces, moet nog steeds door de monteur worden uitgevoerd.

De eindmontage machine verzorgt het gehele montageproces van de snijring. Geheel electronisch gestuurd. De benodigde persdruk wordt geheel automatisch aangepast afhankelijk van de nog af te leggen weg van de snijring. Dit voorkomt menselijke instelfouten en geeft altijd een 100% betrouwbaar resultaat. Zo voorkomt u onder-, maar ook overmontage van de snijring.

Alleen een correct gemonteerde snijring is een garantie voor een lekvrije verbinding. Dit bereikt u automatisch en repeterend met de electronisch gestuurde eindmontage machine van EATON.

Services

Wist u dat wij ook de jaarlijkse keuring voor u kunnen verzorgen. Uw machine wordt gereinigd en op 25 punten gecontroleerd. Eventuele benodigde herstelwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Na goedkeur voorziet onze keurmeester uw machine van een keuringsstikker met jaar en maand van keuring. Ook voor het controleren van uw gereedschappen kunt u bij ons terecht.

De EATON snijring EINDmontagemachines en alle tools zijn bij ons zowel te koop als te huur.